Disse ting kan du lære som et supplement til din uddannelse

I en hurtigt ændrende verden er det meget vigtigt at være omstillingsparat. Dette kan du blive ved at lære nye ting. Disse ting kan du bruge i dit daglige arbejde, til at starte en ny forretning eller skifte branche. Det er kun dig, der sætter grænserne. I dag kan man nemlig lære de fleste ting hurtig, nemt og gratis på grund af internettet.

Lær at programmere

Der er stor efterspørgsel på folk, der kan programmere. Du kan blive en del af denne gruppe ved at følge online kurser på blandt andet YouTube og Codecademy. Førstnævnte er altid gratis, hvorimod sidstnævnte har en gratis version samt en betalt version. Den betalte version er helt klart pengene værd, hvis YouTube ikke virker for dig.

 

Inden for programmering findes der rigtig mange forskellige programmeringssprog. Nogle meget populære er: JavaScript og Python. Hvis du lærer ét af disse, så har du en god chance for at kunne bruge det til et eller andet meget hurtigt. Har du eksempelvis investeret i Ether, kan du anvende dine færdigheder i programmering til at lære Solidity. Dette gør, at du kan programmere på blockchainen – og her er der virkelig mange fremtidsmuligheder. Hvis du har overvejet at købe Ether før, så kan det være en god idé at komme i gang nu. Du kan læse, hvordan du køber Ether her: https://mycrypto.dk/ethereum/

Lær hvordan man bruger WordPress

Dette punkt hænger lidt sammen med forrige, men ikke helt alligevel. WordPress er et CMS (Content Management System) og kører i baggrunden af de fleste hjemmesider. Det er meget nemt at bruge, og man behøver egentlig ikke at være i stand til at programmere for at bruge det.

 

Det er ekstremt godt at kunne WordPress, fordi uanset hvor du arbejder, så har de højest sandsynligt en hjemmeside. Denne hjemmeside skal vedligeholdes, og hvis du kan finde ud af det, så er du guld værd. Det er selvfølgelig ikke alle virksomheder, der kører med WordPress, men de fleste små virksomheder gør. WordPress bruges også sammen med WooCommerce, som gør, at WordPress bliver til en webshop.

 

Du kan kombinere kendskabet til WordPress med programmering. WordPress er nemlig skrevet i PHP, og for at videreudvikle på WordPress skal man kunne PHP. Selv om programmeringssproget er gammelt, så er det stadigvæk meget populært i dag på grund af WordPress.

 

Bliver du meget god til PHP og WordPress, kan du starte din egen forretning, hvor du laver hjemmesider for små virksomheder eller privatpersoner. Flere og flere folk får personlige hjemmesider, og så er det en god ting at kunne finde ud af.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at lære noget nyt, som du kan bruge til en del forskellige ting. Hvis du er interesseret i information om uddannelse og business, kan du læse en af de andre artikler på denne hjemmeside.